Δεν γνωρίζουμε τον Βασίλη. Ένας δρόμος του google μας οδήγησε στο http://vasilis-panagiotis.blogspot.com/
Θαυμάσαμε τις φωτογραφίες της ομάδας του, Α.Ε. Ποντίων Βεροίας, όπου είναι τερματοφύλακας, την πρώτη θέση που κατέχει το σχολείο του στο σκάκι, την αναφορά στα βατράχια του Αριστοφάνη, την νέα του ζωγραφιά, την συντριβή του Μακεδόνα, τα παιχνίδια, τα μασκαριλίκια, τα ποδήλατα της Βέροιας και την ωραιότερη μέρα της ζωής του, "όταν ο διευθυντής του σχολείου μου μου ανακοίνωσε ότι είμαι στους δύο καλύτερους του διαγωνισμού Kseblogare.gr !!!". Κάναμε κλικ στον ιστό των φωτογραφιών της πόλης. Προσπαθήσαμε να σχολιάσουμε για να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας αλλά... για λόγους ευνόητους, δεν επιτρέπεται. Αποφασίσαμε να προτείνουμε στους επισκέπτες μας μια βόλτα στο blog σου. Η αλήθεια είναι ότι ζηλεψαμε και την φωτογραφία με την κιθάρα, αλλά πρέπει να μας δώσεις την άδεια.
Το προφίλ του Βασίλη:
Βασίλης
Φύλο: Άντρας
Τόπος: Βέροια : Ημαθία : Ελλάδα
Για Μένα
Πάω στη Γ΄τάξη, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, το σκάκι, οι υπολογιστές, τα μαθηματικά, τα αγγλικά και οι Πρόσκοποι.
Τα Blogs μου
Μέλη Ομάδας
Προσωπικό Ημερολόγιο

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Πηγές επικοινωνίας και ενημέρωσης



Όσοι λοιπόν δεν φύγουν με την ευκαιρία της Αργίας, (28η Οκτωβρίου, όπου δημιουργείται και η λακούβα της Δευτέρας), που ξέρουμε τι σημαίνει, έχουν μια ευκαιρία αυξημένου χρόνου για να ενημερωθούν, αλλά και να παρατηρήσουν πως λειτουργούν οι συγκεκριμένοι δικτυακοί τόποι. Άλλοι βέβαια θα μπορεί να επιθυμούν να πατήσουν κλικ πάνω στην φωτογραφία που δανειστήκαμε από το Korydallos chess blog και να ασχοληθούν με σκακιστικές ασκήσεις.
Και τέλος, αν τελικά καθήσουμε στο ίντερνετ, πάντα υπάρχει και το neageniablog

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Ευκαιρία για κάτι άλλο.
Οι bloggers,είναι χαρούμενοι που μεγαλώνει το κοινό τους αυτή τη μέρα. Οι ψύχραιμοι αντιμετωπίζουν αυτήν τη μέρα σαν όλες τις άλλες. Κάνοντας ότι πιστεύουν,γράφοντας ότι τους εκφράζει. Και επιλέγοντας οι ίδιοι το προϊόν τους, τις ταυτίσεις, τους συμμάχους και τους αντιπάλους τους. Και αυτό που αντιλαμβάνονται,ούτως ή άλλως είναι σεβαστό ως προϊόν της καθαρής τους άποψης. Μας συμφέρει - δεν μας συμφέρει,(εμάς εδώ), από τις εφημερίδες...είναι προτιμότεροι.

Η Έλλη Λαμπέτη διαβάζει Καβάφη.

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

neagenia: Ξημέρωσε γενική απεργία...
και νομίζω σήμερα πάλι οι τράπεζες μόνο εισπράτουν, δεν πληρώνουν όμως...

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on


(φωτό): "μύγα μες στο γάλα", Σοφία Βασιλαντωνάκη,
Πράγματι, με καταρρακτώδη βροχή, πρίν λίγες μέρες, μαζεύτηκαν 170 άνθρωποι στις Πλειάδες, και υπάρχει για αυτό άφθονο και ζωντανό υλικό, φωτογραφίες, video, κλπ. Και βέβαια, όπως προκύπτει από όλα, δεν πρόκειται για συνάντηση παλαιών συμμαθητών. Για ίδρυση πρόκειται φρέσκου πράγματος, όπως έγραψε και το neagenia. Για τον λόγο αυτό, στείλαμε δελτίο τύπου σε πέντε τουλάχιστον τοπικές - Πειραϊκές εφημερίδες, προκειμένου να καλύψουν το γεγονός. Τόσο πριν, όσο και μετά την εκδήλωση. Πατήστε εδώ, (για να δείτε πόσο καλά κάλυψαν το γεγονός).

Read More
Αναρτήθηκε από neagenia on Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

"μύγα μες στο γάλα" (φωτό: Ηρώ Πρωτόπαπα, Μαρία Καραμπάτση)


Το κλίμα της συνεδρίασης και οι Αποφάσεις.
Συνάντηση με κρίσιμους φορείς, ενημέρωση, χαρτογράφηση προβλημάτων και καταγραφή απόψεων. Επιλέχτηκαν 12 κρίσιμες επαφές που θα έχουν ολοκληρωθεί πρίν τα Χριστούγεννα και ορίστηκαν κλιμάκια για κάθε μία.
Για τέσσερις μεγάλες ενότητες, συγκροτήθηκαν ανοιχτές ομάδες επεξεργασίας και δράσης. Στην τράπεζα ιδεών, που θα λειτουργήσει ανοιχτά, με την συμμετοχή απλών ανθρώπων, επιστημόνων, ανένταχτων αλλά και με επιδίωξη την ανοιχτή καταχώρηση των αντίθετων απόψεων, θα συγκεντρώνονται όλα τα συμπεράσματα.
Για άμεσα θέματα συγκροτήθηκαν τέσσερις ολιγομελείς τεχνικές επιτροπές.
(dvd, γραφεία, έντυπο, δημοτικά συμβούλια).
Αποφασίστηκε μηνιαία οικονομική συνδρομή, σύσταση νομικού προσώπου, άνοιγμα γραφείων.
· Σε ειδική συνεδρίαση του συμβουλίου πόλης θα δρομολογηθεί σύμφωνα με την διακήρυξη και την απόφαση της 22ης Σεπτεμβρίου στις Πλειάδες η διαδικασία για τον επικεφαλής και την μετεξέλιξη σε παράταξη.
· Το blog http://16xronipoli.blogspot.com/ αποτελεί πλέον έναν τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης της κίνησης. Το http://neagenia-neagenia.blogspot.com/ και τα στελέχη που το δημιούργησαν αποτελούν έναν πρωταγωνιστικό πυρήνα για την δημιουργία της κίνησης. Ο κάθε δικτυακός τόπος, με βάση τη φυσιογνωμία του, εκφράζει διαφορετικά πράγματα, που προφανώς δεν ταυτίζονται.

Ταυτόχρονα, παρατηρήθηκε η προσπάθεια από ορισμένες κατευθύνσεις για διάφορες αυθαίρετες ερμηνείες, ώστε να αποδοθεί σε δική μας ευθύνη η λειτουργία άλλων διαδικτυακών τόπων. Η προσπάθεια αυτή, μας αφήνει αδιάφορους. Και είναι η μόνη και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε για να διαψεύσουμε την συμμετοχή μας στις λασπομαχίες και κοκορομαχίες που μπορεί να συμβαίνουν στο εσωτερικό άλλων τοπικών κινήσεων, παραγόντων ή και κομμάτων. Μoνομιάς και για πάντα: Δεν μας ενδιαφέρουν δεν μας αγγίζουν και δεν μπορούν να μας φθείρουν. Ταυτόχρονα, αποκλείεται και να μας υποδείξει ο οποιοσδήποτε, που θα κάνουμε και που δεν θα κάνουμε link. Όποιος θέλει, ας μας στείλει μια επιστολή. Θα την δημοσιεύσουμε αμέσως.









Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Έγγραφη αίτηση προκειμένου να λάβουμε μια απάντηση υπεύθυνη έχουμε ήδη διατυπώσει στον Δήμο Κορυδαλλού. Περιμένουμε...
πατήστε εδώ για να μάθετε την ερώτηση.

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Δεν θα προχωρήσουμε σε βαριές διατυπώσεις και πολλές κουβέντες. Το πρωί, δικό μας κλιμάκιο θα ενημερωθεί επί τόπου για το γεγονός και θα επανέλθουμε για την συνέχεια. Για την ώρα ας ελπίσουμε να μην βλέπουμε καλά.
δείτε λοιπόν πρώτα αυτό...

και τώρα δυστυχώς, αυτό
κόπηκε το πεύκο;

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008



Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008


Μας ρωτάτε και μας ξαναρωτάτε ορισμένοι, η απάντηση είναι εδώ: Ορίστε λοιπόν τι θέλουμε να ανατρέψουμε

Και μας ρωτούν, "που πάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια"; Δείτε σε αυτό το video, ως που μπορούμε να πάμε, τι λέμε για τα πρόσωπα και "ποιες θα είναι οι συναντήσεις μας".

Και τι λέμε για την συμμετοχή των λεγόμενων παραγόντων;

Ότι και αν λένε οι παπαγάλοι, θα χτίσουμε πρώτα "χαρακτήρα" και μετά θα επιλέξουμε πρόσωπο. Και να ξέρουν όσοι ρωτούν. ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ θα είναι και δεν θα παίξουμε μουσική δωματίου.

Και ενώ η video-κασέτα τελείωσε λίγο πριν την ώρα που έπρεπε, ευτυχώς, πρόλαβε να καταγραφεί η πρόταση δημιουργίας Τράπεζας ιδεών για τον Κορυδαλλό. Που θα αξιοποιηθεί ως εργαλείο για την ανοιχτή διαδικασία ολοκληρωμένου και τεκμηριωμένου προγράμματος, αλλά και θα προσφέρει έτσι ή αλλιώς στην συζήτηση ενός δημιουργικού διαλόγου για την πόλη.

τα κυριότερα αποσπάσματα της τοποθέτησης μπορείτε να διαβάσετε ή και να τα τυπώσετε πατώντας (κλικ) εδώ

(απόσπασμα, 11 λεπτά περίπου) το κομμένο video είναι εδώ

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Έμειναν στο σπίτι τους και στην ιδιώτευση, καταξιωμένοι άνθρωποι με εμπειρία, με γνώση και διάθεση για προσφορά, που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην υπέρβαση της μετριότητας και της μιζέριας. Αυτή τη λογική οφείλουμε να ανατρέψουμε!

το video διαρκεί 7 λεπτά περίπου.

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on






  • Δεν φτάνει που κοστίζει 100-140 ευρώ κάθε νηπιάκι, μόνο για τσάντα και βασικά φτωχομπιρμπιλόνια όπως χαρτονάκια φιολελέ, κόλλες τάδε μάρκας, κηροκράγιονα τάδε φίλου μας και κασσετίνα με τη bi-bi-bo, όπως την έπαιξε η τηλεόραση και τέτοια πράγματα...


  • Δεν φτάνει που όλοι ξέρουν ότι κανείς δεν μαθαίνει Αγγλικά στο Δημόσιο σχολείο και κοστίζει δυό μεγάλα καταναλωτικά δάνεια για κάθε φτωχόπαιδο να πάρει το κουτσόχαρτο (λόουερ)


  • Δεν φτάνει που δεν διατίθενται οι πόροι που πρέπει, δεν φτάνει που τα χρήματα δεν πηγαίνουν στην ώρα τους, δεν φτάνει που οι ΟΤΑ δεν τους διαχειρίζονται καλά, δεν φτάνει που ο δάσκαλος εξωθείται στο ρόλο κλασσικόύ δημόσιου υπάλληλου αντί πόλου συνεργάτη στην κατάκτηση της γνώσης και παιδαγωγού.
    Συμβαίνει και αυτό στον απίθανο κόσμο μας...πατήστε για να δείτε (μεταφορά ανάρτησης από olatablog.blogspot )

Read More
Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008